Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Konferenčný Stolík

Fallen Bird

Konferenčný Stolík Rovnako ako Immanuel Kant, aj ja začínam estetickým nápadom, ktorý dáva mojej práci dušu. Sledujem svoju vlastnú cestu: intuitívne, emocionálne a vedome zapojený do konkrétnej témy. Trojuholníky v (E) pohybe sú príbehy, ktoré začínajú pevným geometrickým tvarom, rovnostranným trojuholníkom, prvým, ktorý body podpory nepodporujú byť rezaný. Vyrába rôzne formy, ktoré môžu slúžiť ako vzory pre stoličky, stoly atď., Ale môžu byť tiež spracované do abstraktných geometrických celkov, ktoré fungujú ako vizuálne umenie.

Názov projektu : Fallen Bird, Meno dizajnérov : André Verroken, Meno klienta : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Konferenčný Stolík

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.