Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dopravný Signál

Don Luis

Dopravný Signál „Mnoho krajín začalo uplatňovať politiky na podporu chôdze ako dôležitého spôsobu dopravy. Riziko pre chodcov sa zvyšuje, keď projektovanie vozoviek nedokáže naplánovať a poskytnúť mechanizmy riadenia dopravy, ktoré oddeľujú chodcov od vozidiel. Odhaduje sa, že dopravné nehody vo všeobecnosti stoja 1 až 2% hrubého národného produktu “(WHO). Don Luis je dopravný signál 3D, ktorý sa viaže k žltej 2D čiare natretej na chodníku, aby sa zabránilo prechodu chodcov cez ulicu na inom mieste ako zebra. Navrhnuté so sociokultúrnou analýzou a nielen z estetických smerníc.

Názov projektu : Don Luis, Meno dizajnérov : CasBeVilla Team, Meno klienta : CasBeVilla Team.

Don Luis Dopravný Signál

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.