Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Multifunkčný Zábal

Loop

Multifunkčný Zábal Slučka je multifunkčný zábal pre váš šatník alebo pre použitie vo vašej domácnosti. Slučka je 240 cm x 180 cm. Povrch a štruktúra textílie Loop je 100% vytvorená ručne pomocou techniky ručného pletenia, ktorá siaha mnoho storočí. Slučková textília je 93 individuálne ručne vyrábaných panelov spojených do jedného celku. Slučka používa 100% prémiovú austrálsku alpínsku flísu. Alpaka je nízky alergén a zaisťuje teplo aj priedušnosť. Textilná slučka má prikrývku a flexibilitu, zatiaľ čo jej 93 panelov zabezpečuje jej pevnosť v ťahu a dobrý výkon. Slučka je vyrobená z prírodných, obnoviteľných a biologicky odbúrateľných vlákien

Názov projektu : Loop, Meno dizajnérov : Miranda Pereira, Meno klienta : Daato.

Loop Multifunkčný Zábal

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.