Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Fľaša

La Pasion

Fľaša Toto je ručne vyrobený predmet navrhnutý Arturom Lópezom, jedným z členov posádky v štúdiu Xaquixe. Predstavu o fľaši dostal, keď uvidel strom, ktorý vyzeral ako pár objímajúci sa navzájom, a to ho prinútilo premýšľať o tom, ako sa milovaní spojili, keď sa navzájom držali s „pasión“. Sklo použité pri výrobe kusu je 95% recyklované, rovnako ako celé sklo použité v štúdiu Xaquixe. Pece používané v štúdiu sú vyrábané posádkou a sú napájané organickým odpadom, ako je napríklad odpadový rastlinný olej alebo biomasa spracovaná na výrobu metánového plynu.

Názov projektu : La Pasion, Meno dizajnérov : Studio Xaquixe, Meno klienta : Studio Xaquixe.

La Pasion Fľaša

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.