Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Led Závesná Lampa

Stratas.07

Led Závesná Lampa Vďaka vysokému štandardu spracovania a dokonalosti v každom detaile sa snažíme vytvoriť jednoduchý, čistý a nadčasový dizajn. Hlavne Stratas.07 s dokonale symetrickým tvarom absolútne dodržiava pravidlá tejto špecifikácie. Vstavaný LED modul Xicato XSM Artist Series má index farebného vykreslenia> / = 95, svietivosť 880 lm, výkon 17W, farebnú teplotu 3000 K - teplú bielu (2700 K / 4000 K k dispozícii na požiadanie) , Životnosť modulov LED je stanovená výrobcom s 50 000 hodinami - L70 / B50 a farba je stála počas celej životnosti (1 x krok MacAdams počas životnosti).

Názov projektu : Stratas.07, Meno dizajnérov : Christian Schneider-Moll, Meno klienta : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Led Závesná Lampa

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.