Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Vizualizácia Dát

Arab spring

Vizualizácia Dát Tento projekt bol založený na konfliktoch, ktoré sa odohrali v severnej Afrike v roku 2011. Udalosti, ktorých vrchol činnosti sa uskutočnil na jar a bol nazvaný „Arabská jar“. Projekt je špirálovitá časová os, ktorá je označená ako začiatok a koniec konfliktu. A na konci konfliktu sú dátumy ukazujúce výsledky konfliktu. Nasýtenie línie predstavuje počet obetí revolúcie. Môžeme teda pozorovať základné časové vzorce historických momentov. Kľúčovými parametrami rozvoja takejto vizualizácie údajov by mali byť jednoduchosť a štruktúra pôvodných informácií.

Názov projektu : Arab spring, Meno dizajnérov : Kirill Khachaturov, Meno klienta : RBC.

Arab spring Vizualizácia Dát

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.