Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Multifunkčné Barle

Lazarus

Multifunkčné Barle jednoduchý, možný neelektrický stroj na pracovnú silu, ktorý je skutočne navrhnutý na sociálnu interakciu a rehabilitáciu postihnutých. Pretože nie je trápne, dokonale napodobňuje chôdzu bežného človeka. Ako príklad vždy posúvajte ruku na druhú stranu nohy. noha so zdravotným postihnutím môže s tým stúpať po schodoch, pretože môže rozmiestniť palice. Aj palice môžu byť pretvorené na perfektnú stoličku. Ak nie, Lazarus načíta palice. Lazarus ako lekársky prístroj je efektívny, pretože používateľ sa môže pri normálnej sociálnej interakcii postupne a automaticky rehabilitovať a prestať pracovať na rehabilitácii.

Názov projektu : Lazarus, Meno dizajnérov : Sung-Hyeon Yoo, Meno klienta : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Multifunkčné Barle

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.