Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stôl, Podstavec, Podstavec

Trifold

Stôl, Podstavec, Podstavec Tvar trojuholníka je informovaný kombináciou trojuholníkových povrchov a jedinečnej postupnosti skladania. Má minimalistický, ale zložitý a sochársky dizajn, zo všetkých uhlov pohľadu odhaľuje jedinečnú kompozíciu. Dizajn môže byť upravený tak, aby vyhovoval rôznym účelom bez toho, aby bola ohrozená jeho štrukturálna integrita. Trifold je ukážkou metód digitálnej výroby a využívania nových výrobných technológií, ako je robotika. Výrobný proces bol vyvinutý v spolupráci s robotickou výrobnou spoločnosťou špecializujúcou sa na skladanie kovov so 6-osými robotmi.

Názov projektu : Trifold, Meno dizajnérov : Max Hauser, Meno klienta : .

Trifold Stôl, Podstavec, Podstavec

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.