Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Hodiny

Zeitgeist

Hodiny Hodiny sa odrážajú oditgeist, ktorý je spojený s inteligentnými, technickými a odolnými materiálmi. High-tech tvár produktu je predstavovaná polopriepustným karbónovým telom a zobrazením času (ľahké otvory). Uhlík nahrádza kovovú časť ako pamiatku minulosti a zdôrazňuje funkčnú časť hodín. Absencia centrálnej časti ukazuje, že inovatívny LED indikátor nahrádza klasický hodinový mechanizmus. Mäkké podsvietenie sa dá nastaviť podľa obľúbenej farby jeho majiteľa a svetelný senzor bude monitorovať intenzitu osvetlenia.

Názov projektu : Zeitgeist, Meno dizajnérov : Dmitry Pogorelov, Meno klienta : NCC Russia.

Zeitgeist Hodiny

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.