Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kompozitný Hudobný Nástroj

Celloridoo

Kompozitný Hudobný Nástroj Celloridoo je nový hudobný nástroj, ktorý sa skladá z ukloneného strunového nástroja ako je violončelo Cello a Didgeridoo, austrálskeho jednoduchého dychového nástroja. Celloridoo ako chordofón, ktorý hrá luk, sa naladí na pätiny, počnúc A3, potom D3, G2 a potom C2 ako najnižší reťazec. Druhá časť nástroja ako aerofón je nastavená na kľúč C, ktorý je vhodný pre mnoho druhov hudby. Táto úloha sa hrá s neustále vibrujúcimi perami, ktoré vytvárajú dron, pričom sa používa špeciálna technika dýchania nazývaná cirkulárne dýchanie.

Názov projektu : Celloridoo, Meno dizajnérov : Aidin Ardjomandi, Meno klienta : Aylin Design.

Celloridoo Kompozitný Hudobný Nástroj

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.