Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Multifunkčný Stôl

Portable Lap Desk Installation No.1

Multifunkčný Stôl Táto inštalácia prenosného prenosného počítača typu Lap Desk č.1 je navrhnutá tak, aby používateľom poskytla flexibilný, univerzálny, sústredený a uprataný pracovný priestor. Stôl pozostáva z riešenia, ktoré šetrí priestor a upevňuje sa na stenu, a môže sa uložiť rovno proti stene. Stôl vyrobený z bambusu je odnímateľný z nástennej konzoly, čo užívateľovi umožňuje používať ho ako stolový stôl na rôznych miestach v domácnosti. Pracovný stôl tiež pozostáva z drážky naprieč hornou časťou, ktorá sa dá použiť ako stojan na telefón alebo tablet na zlepšenie používateľského zážitku z produktu.

Názov projektu : Portable Lap Desk Installation No.1, Meno dizajnérov : Liyang Liu, Meno klienta : Yois design.

Portable Lap Desk Installation No.1 Multifunkčný Stôl

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.