Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Multifunkčný Kvetináč

Lab

Multifunkčný Kvetináč Tento projekt chce vytvoriť a vyvolať pocity a myšlienky o vzťahoch medzi priemyslom a prírodou. LAB prináša ľahký a štýlový spôsob pestovania izbových rastlín. Užívatelia môžu nakonfigurovať svoju veľkosť tak, aby vyhovovala rôznym oblastiam a jeho svetlá umožňujú rastlinám byť v priestoroch s nedostatkom prírodných zdrojov svetla. Je to modulárna štruktúra, ktorá umožňuje používateľom hrať sa s rôznymi konfiguráciami sklenených nádob, ktoré môžete použiť ako kvetináče alebo svetelné zdroje. V návrhu sa zohľadňujú kontajnery na terária, hydroponiu a na tradičný spôsob pestovania.

Názov projektu : Lab, Meno dizajnérov : Diego León Vivar, Meno klienta : Diego León Vivar.

Lab Multifunkčný Kvetináč

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.