Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Logo

Mr Woo

Logo Pán Woo má dvojaký význam: Prvým zámerom je prísľub sebarealizácie, ktorý sa odráža v Zen. Ďalším aspektom je všeobecný postoj k životu, napríklad pri „správnom výbere“. V tomto duchu si človek vyberie, čo má rád. Pán Woo vyvoláva u ľudí dojem, že si uvedomuje svoje vlastné ja, s dôverou, vzdelaný, kultivovaný a humorný. V dôsledku toho bol vyrobený maskot pán Woo, ktorý je vtipný, sebavedomý a geniálny. Pán Woo pripomína ľuďom rezanie tuleňov - tradičnú formu umenia, ktorá vznikla v Číne - a vyjadruje čínsku estetiku a kultúru.

Názov projektu : Mr Woo, Meno dizajnérov : Dongdao Creative Branding Group, Meno klienta : Mr. Woo.

Mr Woo Logo

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.