Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stolička

Three Legged

Stolička Stolička Three Legged je ručne vyrobený nástroj určený na odpočinok a dekoráciu. V jeho génoch je podstata spracovania dreva. Tvar operadla stoličiek je tvorený prírodným lanom, ktoré je natiahnuté na miesto krútiacou tyčou umiestnenou pod sedadlom. Jedná sa o veľmi účinný spôsob uťahovania, ktorý možno nájsť na tradičných lúčových pílach, ručnom náradí na spracovanie dreva, ktoré doteraz používal skúsený remeselník. Tri nohy sú praktickým riešením na udržanie dizajnu jednoduchého, ale stabilného na každom povrchu.

Názov projektu : Three Legged, Meno dizajnérov : Ricardo Graham Ferreira, Meno klienta : oEbanista.

Three Legged Stolička

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.