Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Art Store

Kuriosity

Art Store Kuriosity zahŕňa online maloobchodnú platformu prepojenú s týmto prvým fyzickým obchodom, ktorá predstavuje výber módy, dizajnu, ručne vyrábaných výrobkov a umeleckých diel. Kuriosity je viac ako typický maloobchodný dom navrhnutý ako kurátorský zážitok z objavovania, keď sú výrobky na displeji doplnené ďalšou vrstvou bohatých interaktívnych médií slúžiacich na prilákanie a interakciu so zákazníkom. Ikonický displej okna Nekonečna v Kuriosity mení farbu, aby prilákal, a keď zákazníci kráčajú okolo, rozsvietia sa skryté produkty v rámčekoch za zdanlivo nekonečným skleneným portálom, ktorý ich vyzýva, aby vstúpili.

Názov projektu : Kuriosity, Meno dizajnérov : Lip Chiong - Studio Twist, Meno klienta : Kuriosity, K11 Concepts Ltd..

Kuriosity Art Store

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.