Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Pivo

Okhota Strong

Pivo Hlavnou myšlienkou tohto prepracovania je ukázať vysokú ABV produktu pomocou vizuálne rozpoznateľného pevného materiálu - vlnitého kovu. Vlnité kovové razenie sa stáva hlavným motívom sklenenej fľaše, zatiaľ čo je hmatateľné a ľahko sa drží. Grafický vzor pripomínajúci vlnitý kov sa prenáša na hliník, ktorý môže byť doplnený zväčšeným diagonálnym logom značky a modernizovaným obrazom poľovníka, vďaka čomu je nový dizajn dynamickejší. Grafické riešenie pre fľašu aj plechovku je jednoduché a ľahko implementovateľné. Odvážne farby a robustné dizajnové prvky oslovujú cieľové publikum a zvyšujú viditeľnosť police.

Názov projektu : Okhota Strong, Meno dizajnérov : Uniqa Creative Engineering, Meno klienta : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Pivo

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.