Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Služba Správ

Moovin Card

Služba Správ Karta Moovin je inovatívny nástroj na odosielanie správ založený na kóde QR, ktorý je kombináciou pohľadnice a video správy. Moovin umožňuje spotrebiteľom vytvárať a pripájať prispôsobené fotografické a video správy vytvorené pomocou aplikácie Moovin na fyzické pohľadnice. Video správy sú prepojené s QR kódmi, ktoré už sú na kartách vytlačené. Príjemca musí jednoducho naskenovať QR kód, aby si mohol pozrieť video. Moovin je jedinečná služba zabalujúca správy, ktorá pomáha dodávať vaše pocity, ktoré je ťažké vyjadriť iba slovami.

Názov projektu : Moovin Card, Meno dizajnérov : Uxent Inc., Meno klienta : Moovin.

Moovin Card Služba Správ

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.