Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dizajn Interiéru

104 Cafe

Dizajn Interiéru Projekt je miestom, kde sa dá jesť, lámať kávu, stretávať sa, pracovať v skupinách, podnietiť zamestnancov k väčšej interakcii, podnietiť nové nápady a podporiť spoluprácu. Účelom je byť multifunkčným miestom. Dizajnéri do priestoru pridali ďalší koncept, koncept času. Naši dizajnéri chceli, aby sa pojem času vyjadril prostredníctvom meniacich sa priestorových aspektov tejto multifunkčnej kaviarne a tohto agilného kancelárskeho priestoru. Časom, podľa vhodného funkčného priestorového plánovania, umožňuje ducha byť definovaný pre samotnú spoločnosť.

Názov projektu : 104 Cafe, Meno dizajnérov : PEI CHIEH LU, Meno klienta : 104 Corporation.

104 Cafe Dizajn Interiéru

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.