Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Vzdelávací Produkt

Shine and Find

Vzdelávací Produkt Najdôležitejšou výhodou tohto produktu je ľahké učenie a zlepšenie pamäte. V Shine and Find sa každá konštelácia robí prakticky a táto výzva sa opakovane praktizuje. Robí na pamäti trvalý obraz. Učenie sa týmto spôsobom, praktické a študijné a opakujúce sa, nie je nudné a robí odolnejšiu a príjemnejšiu. Je to veľmi emotívne, interakčné, jednoduché, čisté, minimálne a moderné.

Názov projektu : Shine and Find, Meno dizajnérov : Mohamad Montazeri, Meno klienta : Arena Design Studio.

Shine and Find Vzdelávací Produkt

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.