Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Redizajn Identity Značky

InterBrasil

Redizajn Identity Značky Inšpiráciou pre prehodnotenie a prepracovanie značky boli zmeny v modernizácii a integrácii do podnikovej kultúry. Dizajn srdca už nemohol byť pre značku externý, pretože inšpiroval partnerstvo interne so zamestnancami, ale aj so zákazníkmi. Integrovaný zväzok výhod, záväzku a kvality služieb. Od tvaru po farby nový dizajn integroval srdce do B a do zdravotného kríža v T. Dve slová spojené v strede spôsobujú, že logo vyzerá ako jedno slovo, jeden symbol, ktoré spája R a B do srdce.

Názov projektu : InterBrasil, Meno dizajnérov : Mateus Matos Montenegro, Meno klienta : InterBrasil.

InterBrasil Redizajn Identity Značky

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.