Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Multifunkčné Prenosné Zariadenie

Along with

Multifunkčné Prenosné Zariadenie Tento projekt poskytuje prenosný životný zážitok pre dav vonku, ktorý je rozdelený hlavne na dve časti: hlavné telo a moduly, ktoré je možné vymeniť. Hlavné telo zahŕňa nabíjanie, zubnú kefku a holenie. Kovaniam patrí zubná kefka a holiaca hlava. Originál inšpirácia pre tento produkt prišla od ľudí, ktorí radi cestujú a nechajú zaplniť alebo stratiť svoje batožiny, takže prenosný, všestranný balík sa stal jeho polohou. Teraz veľa ľudí rád cestuje, takže prenosné výrobky sa stávajú voľbou.Tento produkt vyhovuje požiadavkám trhu.

Pelech Pre Mačky

Catzz

Pelech Pre Mačky Pri navrhovaní postele pre mačky Catzz sa inšpirovala potrebami mačiek i majiteľov a je potrebné ich spojiť v funkcii, jednoduchosti a kráse. Pri pozorovaní mačiek ich jedinečné geometrické vlastnosti inšpirovali čistú a rozpoznateľnú formu. Niektoré charakteristické vzorce správania (napr. Pohyb uší) sa začlenili do užívateľskej skúsenosti mačky. S ohľadom na majiteľov bolo tiež cieľom vytvoriť kus nábytku, ktorý by mohli prispôsobiť a hrdo vystaviť. Ďalej bolo dôležité zabezpečiť ľahkú údržbu. To všetko umožňuje elegantný, geometrický dizajn a modulárna štruktúra.

Luxusný Nábytok

Pet Home Collection

Luxusný Nábytok Pet Home Collection je nábytok pre domáce zvieratá, vyvinutý na základe pozorného pozorovania správania štvornohých priateľov v domácom prostredí. Konceptom dizajnu je ergonómia a krása, kde pohoda znamená rovnováhu, ktorú zviera nachádza vo vlastnom priestore v rámci domáceho prostredia a dizajn je myslený ako kultúra života v spoločnosti domácich miláčikov. Starostlivý výber materiálov zdôrazňuje tvary a vlastnosti každého kusu nábytku. Tieto predmety, ktoré majú autonómiu krásy a funkcie, uspokojujú inštinkty domácich zvierat a estetické potreby domáceho prostredia.

Nosič Pre Domáce Zvieratá

Pawspal

Nosič Pre Domáce Zvieratá Nosič Pawspal Pet šetrí energiu a pomáha majiteľovi zvieratka rýchlo dospieť. Pre dizajnový koncept Pawspal nosič pre domáce zvieratá inšpirovaný vesmírnym raketoplánom, s ktorým môžu svojich milých miláčikov vziať kamkoľvek chcú. A ak majú ešte jedného domáceho maznáčika, môžu umiestniť ďalšieho na vrch a na spodok pripojiť kolieska na ťahanie nosičov. Okrem toho Pawspal navrhol s vnútorným ventilačným ventilátorom, aby bol pohodlný pre domáce zvieratá a ľahko sa nabíjal pomocou USB C.

Instantné Zariadenie Na Zväčšenie Pier

Xtreme Lip-Shaper® System

Instantné Zariadenie Na Zväčšenie Pier Systém Xtreme Lip-Shaper® je prvý klinicky overený bezpečný kozmetický prístroj na zväčšenie pier na svete. Používa 3 500-ročnú čínsku metódu „baňkovania“ - inými slovami saciu - v spojení s pokročilou technológiou riasenia rias na okamžité obrys a zväčšenie pier. Dizajn vytvára dych vyrážajúci spodný pysk s jednoduchým a dvojitým lalokom, rovnako ako Angelina Jolie. Užívatelia môžu vylepšiť hornú alebo dolnú peru osobitne. Dizajn je tiež postavený tak, aby zdvihol oblúky luku Cupid, vyplnil jamy na pery a zdvihol rohy starnúceho ústa. Vhodný pre obe pohlavia.

Sugarcubes

Two spoons of sugar

Sugarcubes Nápoje na čaj alebo pitie kávy nie sú len na uhasenie raz smädu. Je to obrad oddávania a zdieľania. Pridanie cukru do kávy alebo čaju môže byť také ľahké, ako si pamätáte rímske číslice! Či už potrebujete jednu lyžicu cukru alebo dve alebo tri, stačí si vybrať jednu z troch číslic vyrobených z cukru a vložiť ju do horúceho / studeného nápoja. Jediná akcia a váš účel je vyriešený. Žiadna lyžica, žiadne meranie, je to také jednoduché.