Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dizajn Interiéru Bytového Domu

Angel VII Private Residence

Dizajn Interiéru Bytového Domu Vďaka špeciálnej zmesi materiálov bol tento obytný interiér navrhnutý takým spôsobom do pohodlného, čistého a nadčasového priestoru. Malé átrium v priestore slúži aj ako dizajnový prvok, pretože je to prvok, ktorý môžete vidieť zo všetkých vnútorných priestorov prízemia a zvonku rezidencie. Slúži tiež ako bezpečná bariéra pre koridor vyššie. Dizajn schodiska spolu s dizajnovými stropnými závesnými lampami slúži ako atraktívny priestorový prvok predsiene.

Názov projektu : Angel VII Private Residence, Meno dizajnérov : Irini Papalouka, Meno klienta : Irini Papalouka Interior Architect.

Angel VII Private Residence Dizajn Interiéru Bytového Domu

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.