Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Rezidencia

Cheung's Residence

Rezidencia Rezidencia je navrhnutá s ohľadom na jednoduchosť, otvorenosť a prirodzené svetlo. Stopa budovy odráža obmedzenia existujúcej lokality a formálny výraz má byť čistý a jednoduchý. Na severnej strane budovy je umiestnené predsieň a balkón, ktoré osvetľujú vchod a jedálenský kút. Posuvné okná sú umiestnené na južnom konci budovy, kde obývacia izba a kuchyňa majú maximalizovať prirodzené osvetlenie a poskytnúť priestorovú flexibilitu. Svetlíky sa navrhujú v celej budove, aby sa ďalej posilnili nápady na dizajn.

Názov projektu : Cheung's Residence, Meno dizajnérov : Yu-Ngok Lo, Meno klienta : YNL Design.

Cheung's Residence Rezidencia

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.