Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Papiernictvo

commod – Feines in Holz

Papiernictvo „Komodita“ sa špecializuje na interiérové práce. Na základe hesla „jemné drevené komodity“ spoločnosť realizuje predovšetkým vysoko exkluzívne rezidenčné projekty. Písacie potreby mali vyhovieť tomuto tvrdeniu. Znížené, ale hravé rozloženie bolo realizované použitím zvlášť zmiešanej farby. Papiernický tovar odráža štýl firmy a jej ideológiu používať iba najcennejší materiál: Papier je vyrobený zo 100% bavlny, obálky skutočnej drevenej dyhy. Vizitky „stelesňujú“ slogan spoločností vytvorením trojrozmernej miestnosti obsahujúcej typické drevené výrobky.

Názov projektu : commod – Feines in Holz, Meno dizajnérov : Jens Lattke, Meno klienta : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Papiernictvo

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.