Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Predajná Kancelária

Chongqing Mountain and City Sales Office

Predajná Kancelária „Mountain“ je hlavnou témou tejto predajnej kancelárie, ktorá je inšpirovaná zemepisným pozadím Chongqing. Vzor šedých guličiek na podlahe sa vytvára v tvare trojuholníka; a na stenách rysov a na prijímacích pultoch nepravidelného tvaru je veľa zvláštnych a ostrých uhlov a rohov, ktoré demonštrujú pojem „hora“. Okrem toho sú schody spájajúce podlahy navrhnuté ako priechod cez jaskyňu. Medzitým sú LED stropy zavesené od stropu, napodobňujú dažďovú scénu v údolí a vytvárajú prirodzený pocit, aby zmäkčili celý dojem.

Názov projektu : Chongqing Mountain and City Sales Office, Meno dizajnérov : Ajax Law, Meno klienta : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Predajná Kancelária

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.