Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Vyšívané Šperky

Clairely Upcycled Jewellery

Vyšívané Šperky Krásne, číre, vyšívané šperky, navrhnuté z potreby používať odpadový materiál z výroby Claire de Lune Chandelier. Táto línia sa vyvinula do značného počtu zbierok - všetky rozprávajú príbehy, pričom všetky predstavujú veľmi osobné pohľady do filozofií dizajnéra. Transparentnosť je dôležitou súčasťou vlastnej filozofie dizajnérov, čo sa odráža na výbere použitého akrylu. Okrem použitého zrkadla, ktorý odráža svetlo, je materiál vždy priehľadný, farebný alebo číry. Balenie CD posilňuje koncepcie opätovného použitia.

Názov projektu : Clairely Upcycled Jewellery , Meno dizajnérov : Claire Requa, Meno klienta : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Vyšívané Šperky

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.