Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Hands Free Videotelefón

Tiara

Hands Free Videotelefón Tiara bola navrhnutá v súlade s horizontálnym a vertikálnym použitím v závislosti od šírky miesta použitia. Estetickú kvalitu produktu je možné udržiavať v horizontálnej aj vertikálnej polohe. Patentované otočné zariadenie s uhlom 90 stupňov, ktoré bolo navrhnuté pre monitory 2,5 a 3,5 palca, umožňuje ľahké otáčanie monitora. Viečka sa dajú otvoriť bez použitia akéhokoľvek pomocného zariadenia alebo sily pomocou patentovaného zámkového systému. Vymeniteľné rámy a mriežky reproduktorov poskytujú prekvapivý estetický dojem.

Názov projektu : Tiara, Meno dizajnérov : RAHSAN AKIN, Meno klienta : NETELSAN.

Tiara Hands Free Videotelefón

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.