Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Hračka

Rocking Zebra

Hračka Deti milujú túto riskantnú hojdaciu hračku, zatiaľ čo moderný vzhľad, zábavná grafika a prírodné drevo sú v modernom dome skutočne pútavými očami. Výzva v oblasti dizajnu spočívala v zachovaní podstatného charakteru klasickej dedičskej hračky, pričom sa využili pokročilé techniky a modulárny konštrukčný systém, ktorý umožňuje budúce ďalšie typy zvierat s minimálnymi zmenami častí. Balený produkt musí byť tiež kompaktný a do 10 kg pre priame kanály internetového predaja. Použitie vlastného tlačového laminátu je skutočný prvý a výsledkom je dokonalé vykreslenie farieb / vzorov na povrchu úplne odolnom proti poškriabaniu

Názov projektu : Rocking Zebra, Meno dizajnérov : Newmakers, Meno klienta : Newmakers.

Rocking Zebra Hračka

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.