Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" bola vyvinutá ako prémiová vodka. Dizajn je minimalistický, a to ako vo forme fľaše, tak aj vo farbách. Jednoduchá valcová fľaša a obmedzená škála farieb (biela, odtiene šedej, čiernej) zdôrazňujú kryštalickú čistotu produktu a eleganciu a štýl minimalistického grafického prístupu.

Názov projektu : Kasatka, Meno dizajnérov : Anastasia Smyslova, Meno klienta : Anastasia Smyslova.

Kasatka Vodka

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.