Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Hojdacia Stolička

WIRE

Hojdacia Stolička Použitím techniky valcovania CNC je WIRE tvorené dvoma kusmi hliníkových rúr. Aj keď je to funkčné kreslo, vyzerá to, že drôty visia na rovnom povrchu. Sedací priestor je skrytý v potrubí. Stolička má jedinečnú štruktúru s veľmi dobrým vyvážením. Je to odolný, stabilný a udržateľný kus s nízkymi nákladmi na materiál a luxusným vzhľadom. WIRE sa ľahko vyrába. Ľahké a odolné voči korózii sú tiež vhodné na vonkajšie a vnútorné použitie.

Názov projektu : WIRE, Meno dizajnérov : Hong Zhu, Meno klienta : .

WIRE Hojdacia Stolička

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.