Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Pobočka Banky Hq

DBS HQ

Pobočka Banky Hq Krátkou informáciou spoločnosti allen international bolo implementovať najnovšie bankové technológie s cieľom zvýšiť a zlepšiť skúsenosti zákazníkov v pobočke v novej pobočke ústredia vo veži Marina Bay Financial Center Tower v Singapure. Výsledný návrh retailovej banky využíva interaktívnu digitálnu uvítaciu stenu citlivú na pohyb, rýchle servisné stanice pre rýchle transakcie a inštaláciu pomocných jednotiek v polosúkromných konzultačných skupinách. Súčasťou pobočky je aj 300 miestna sála a prvé pobočkové televízne štúdio pre Channel News Asia. Špecializované salóniky pre

Názov projektu : DBS HQ, Meno dizajnérov : Allen International, Meno klienta : allen international.

DBS HQ Pobočka Banky Hq

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.