Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Lampa

Tako

Lampa Tako (japonská chobotnica) je stolová lampa inšpirovaná španielskou kuchyňou. Dve základne pripomínajú drevené taniere, na ktorých sa podáva „pulpo a la gallega“, zatiaľ čo jeho tvar a elastický pásik evokujú tradičný japonský obedový box. Jeho časti sú zostavené bez skrutiek, čo uľahčuje ich zloženie. Balenie v kusoch tiež znižuje náklady na balenie a skladovanie. Spoj pružného tienidla z polypropylénu je skrytý za elastickým pásom. Otvory vyvŕtané na základni a vrchných dieloch umožňujú potrebné prúdenie vzduchu, aby sa zabránilo prehriatiu.

Názov projektu : Tako, Meno dizajnérov : Maurizio Capannesi, Meno klienta : .

Tako Lampa

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.