Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Interaktívne

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktívne MinYen Hsieh je ocenený interaktívny dizajnér a kreatívny technológ so zameraním na vizuálny / interakčný dizajn pre rôzne platformy, ktoré v súčasnosti sídlia v New Yorku. Mám sklon pracovať na sérii prieskumných myšlienok a konceptov, ktoré majú rôznu dĺžku trvania a význam. Moje diela odrážajú moje koncepcie rôznymi interaktívnymi spôsobmi rozprávania príbehov. Keď používatelia prechádzajú mojím interaktívnym svetom, uvedomia si koncept Im rozprávanie a vytvárajú svoje vlastné príbehy a spomienky.

Názov projektu : MinYen Hsieh Portfolio, Meno dizajnérov : MinYen Hsieh, Meno klienta : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktívne

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.