Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kaplnka

Coast Whale

Kaplnka Jazyk tejto kaplnky sa stal bionickou formou veľryby. Veľryba uviaznutá na pobreží Islandu. Človek môže vstúpiť do svojho tela pomocou nízkeho množstva rýb a zažiť perspektívu veľryby pri pohľade na oceán, kde je pre ľudí ľahšie premýšľať o zanedbávaní zhoršovania životného prostredia. Nosná konštrukcia padá na pláž, aby sa zabezpečilo minimálne poškodenie životného prostredia. Vďaka prírodným a ekologickým materiálom je tento projekt turistickou destináciou, ktorá si vyžaduje ochranu životného prostredia.

Transformačná Pneumatika

T Razr

Transformačná Pneumatika V blízkej budúcnosti je na vzostupe rozvoj elektrickej dopravy. Ako výrobca automobilových súčiastok Maxxis neustále premýšľa, ako môže navrhnúť realizovateľný inteligentný systém, ktorý sa môže podieľať na tomto trende a dokonca ho môže urýchliť. T Razr je inteligentná pneumatika vyvinutá pre potreby. Jeho vstavané senzory aktívne zisťujú rôzne jazdné podmienky a poskytujú aktívne signály na transformáciu pneumatiky. Zväčšené behúne sa napínajú a menia kontaktnú plochu v reakcii na signál, a tak zlepšujú trakčný výkon.

Čajovar

Grundig Serenity

Čajovar Serenity je moderný výrobca čaju, ktorý sa zameriava na radostné užívateľské skúsenosti. Projekt sa zameriava hlavne na estetické prvky a užívateľskú skúsenosť, pretože hlavným cieľom je navrhnúť, aby sa produkt odlišoval od existujúcich produktov. Dok na výrobu čaju je menší ako telo, ktoré umožňuje produktu pozerať sa po zemi, čo prináša jedinečnú identitu. Mierne zakrivené telo v kombinácii s krájanými povrchmi tiež podporuje jedinečnú identitu produktu.

Luster

Lory Duck

Luster Kačica Lory je navrhnutá ako závesný systém zostavený z modulov z mosadze a epoxidového skla, z ktorých každý pripomína kačicu bez námahy kĺzavý po chladných vodách. Moduly tiež ponúkajú konfigurovateľnosť; s dotykom, každý môže byť nastavený tak, aby smeroval ľubovoľným smerom a visel v akejkoľvek výške. Základný tvar lampy sa rodil pomerne rýchlo. Potreboval však mesiace výskumu a vývoja s nespočetnými prototypmi, aby sa dosiahla jeho dokonalá rovnováha a najlepší vzhľad zo všetkých možných uhlov.

Dámska Kolekcia

Hybrid Beauty

Dámska Kolekcia Dizajn kolekcie Hybrid Beauty spočíva v použití roztomilosti ako mechanizmu prežitia. Založené roztomilé črty sú stuhy, volánky a kvety a sú prerobené tradičnými technikami v mlynárstve a couture. Týmto sa obnovujú staré techniky spájania s modernými hybridmi, ktoré sú romantické, tmavé, ale tiež večné. Celý proces dizajnu Hybrid Beauty podporuje udržateľnosť pri tvorbe nadčasových vzorov.

Ľahký Portál Budúce Železničné Mesto

Light Portal

Ľahký Portál Budúce Železničné Mesto Light Portal je majstrovským plánom mesta Yibin Highspeed Rail City. Reforma životného štýlu odporúča všetkým vekovým rokom po celý rok. Centrum Yibin Grónsko sa nachádza vedľa vysokorýchlostnej železničnej stanice Yibin, ktorá je v prevádzke od júna 2019, a zahŕňa 160 metrov vysoké dvojčatá so zmiešaným využitím, ktoré spájajú architektúru a prírodu s krajinným bulvárom dlhým 1 km. Yibin má históriu viac ako 4000 rokov, akumulácia múdrosti a kultúry rovnako ako sediment v rieke znamenal rozvoj Yibinu. Twin Towers slúžia ako ľahký portál, ktorý slúži na usmernenie návštevníkov, ako aj ako orientačný bod pre obyvateľov.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.