Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Ľahký Portál Budúce Železničné Mesto

Light Portal

Ľahký Portál Budúce Železničné Mesto Light Portal je majstrovským plánom mesta Yibin Highspeed Rail City. Reforma životného štýlu odporúča všetkým vekovým rokom po celý rok. Centrum Yibin Grónsko sa nachádza vedľa vysokorýchlostnej železničnej stanice Yibin, ktorá je v prevádzke od júna 2019, a zahŕňa 160 metrov vysoké dvojčatá so zmiešaným využitím, ktoré spájajú architektúru a prírodu s krajinným bulvárom dlhým 1 km. Yibin má históriu viac ako 4000 rokov, akumulácia múdrosti a kultúry rovnako ako sediment v rieke znamenal rozvoj Yibinu. Twin Towers slúžia ako ľahký portál, ktorý slúži na usmernenie návštevníkov, ako aj ako orientačný bod pre obyvateľov.

Zubná Klinika

Clinique ii

Zubná Klinika Clinique ii je súkromná ortodontická klinika pre vedúceho mienky a luminára, ktorý aplikuje a skúma najmodernejšie techniky a materiály vo svojej disciplíne. Architekti predpokladali koncepciu implantátu založenú na ortodontickom typickom použití vysoko presných zdravotníckych pomôcok ako konštrukčného princípu v celom priestore. Vnútorné povrchy stien a nábytok sa hladko spájajú do bieleho škrupiny s postriekaním žltým koránom, kde sa implantujú špičkové lekárske technológie.

Megalopolis X Shenzhen Super Ústredie

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Ústredie Megalopolis X bude novým centrom v srdci väčšej oblasti zálivu, neďaleko hranice medzi Hongkongom a Shenzen. Územný plán integruje architektúru s pešími sieťami, parkmi a verejnými priestormi. Nadzemné a podzemné dopravné siete sa plánujú maximalizáciou prepojenia v meste. Podzemná udržateľná sieť infraštruktúry zabezpečí bezproblémové systémy diaľkového chladenia a automatického spracovania odpadu. Cieľom je vytvoriť rámec kreatívneho hlavného plánu toho, ako sa budú mestá navrhovať v budúcnosti.

Motýľový Vešiak

Butterfly

Motýľový Vešiak Motýľový vešiak dostal meno pre svoju podobnosť s tvarom lietajúceho motýľa. Je to minimalistický nábytok, ktorý je možné zostaviť pohodlným spôsobom vďaka dizajnu oddelených komponentov. Užívatelia môžu rýchlo zložiť vešiak holými rukami. Ak je potrebné sa pohybovať, je vhodné po demontáži transportovať. Inštalácia trvá iba dva kroky: 1.stack oba rámy dohromady, aby vytvorili X; a rámy v tvare diamantu na každej strane sa prekrývajú. 2. Posuňte drevený kus cez prekrývané kosoštvorcové rámy na oboch stranách, aby ste rámy uchytili

Kultúrne Centrum Stredovekého Prehodnotenia

Medieval Rethink

Kultúrne Centrum Stredovekého Prehodnotenia Stredoveký Rethink bol reakciou na súkromnú komisiu na vybudovanie Kultúrneho centra pre malú nezverejnenú dedinu v provincii Guangdong, ktorá siaha 900 rokov do dynastie Song. Štvorpodlažný pozemok s rozlohou 7 000 m² sa sústreďuje okolo starobylého skalného útvaru známeho ako kameň Ding Qi, symbolu pôvodu dediny. Dizajn koncepcie projektu je založený na predstavení histórie a kultúry starovekej dediny a zároveň prepojenia starej a novej. Kultúrne centrum predstavuje reinterpretáciu starobylej dediny a transformáciu na súčasnú architektúru.

Obchodné Centrum

Feiliyundi

Obchodné Centrum Dobrá dizajnová práca vzbudí emócie ľudí. Dizajnér vyskočí z pamäte tradičného štýlu a vloží nový zážitok do nádhernej a futuristickej vesmírnej štruktúry. Pohlcujúca sála zážitku z environmentalizmu je postavená prostredníctvom starostlivého umiestnenia umeleckých inštalácií, jasného pohybu priestoru a dekoratívneho povrchu dláždeného materiálmi a farbami. Byť v ňom nie je len návrat k prírode, ale aj prospešná cesta.