Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) jedinečný dizajn 2) široké použitie z nehrdzavejúcej ocele 3) ručné fúkané sklo v tvare pre maximálny kontakt dym / kvapalina 4) rozprašovač na špičke benzínu pre ešte väčší kontakt dym / kvapalina 5) ventil je možné nahradiť druhou hadicou 6) tabaková miska je tvarovaná pre dlhší dym, napriek tomu bráni prehrievaniu tabaku, tabak nemusí byť napnutý 7) všetky spoje sú skrutkovacie a vzduchotesné 8) hadica z potravinárskeho silikónu na rozdiel od tradičných hadíc sa dá umývať početne silikón neabsorbuje príchute

Názov projektu : Shapes hookah, Meno dizajnérov : Shapes, Forta Group llc, Meno klienta : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.