Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Pojem Prispôsobiteľné Šperky

Jewel Box

Pojem Prispôsobiteľné Šperky Jewel Box je koncept adaptabilných šperkov založený na použití hračiek z tehál ako „lego“. S týmto princípom môžete robiť, vrátiť späť a znovu vykonať zakaždým iný šperk! Jewel Box existuje v hotových i šperkoch s drahými kameňmi alebo šperkami pre mólo. Ako otvorený koncept sa vývoj šperkov nikdy nedokončí: môžeme naďalej vytvárať nové formy a používať nové materiály. Jewel Box umožňuje v každej sezóne vytvárať krycie dosky s farbami a vzormi podľa módneho oblečenia.

Názov projektu : Jewel Box, Meno dizajnérov : Anne Dumont, Meno klienta : Anne Dumont.

Jewel Box Pojem Prispôsobiteľné Šperky

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.