Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Bodové Osvetlenie, Vnútorné Svietidlo

Zen

Bodové Osvetlenie, Vnútorné Svietidlo Zen je nový a plne prispôsobiteľný bodový reflektor, ktorý uspokojí všetky technické potreby zákazníkov a navyše poskytne estetickú krásu autentického kusu interiéru. Zen je jedným z najmenších reflektorov na trhu. ZEN je teda oveľa lepšie integrovaný do prostredí, v ktorých je nainštalovaný, bez toho, aby generoval a invazívne pôsobil. Toto je dosiahnuté tiež tým, že je vysoko prispôsobiteľný farbám, prírodným lesom atď. Dizajn Zen je založený na nadčasových formách, orientovaných na funkčnosť a jednoduchosť, na hľadanie trvalej, vyrovnanej a okázalej krásy.

Názov projektu : Zen, Meno dizajnérov : Rubén Saldaña Acle, Meno klienta : Arkoslight.

Zen Bodové Osvetlenie, Vnútorné Svietidlo

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.