Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Plagát

50s news-gift paper

Plagát Tento darček, inšpirovaný 50-timi rokmi, inšpirovaný nostalgickými spomienkami na tieto dni, sa vracal k dobám, keď maloobchodníci v Singapure používali na balenie tovaru noviny. Tieto hlavné správy a hlavné príbehy z 50. rokov 20. storočia sú tiež zaujímavým zdrojom identity a pomáhajú mladšej generácii spájať súčasnosť s minulosťou. Živá čínska typografia použitá na vrchole starého novinového papiera vytvára zmes tradičnej a súčasnej, pričom vytvára úplne sviežu príťažlivosť a darčekový obal vhodný pre každú príležitosť. Môžu byť tiež zobrazené ako plagáty.

Názov projektu : 50s news-gift paper, Meno dizajnérov : Jesvin Yeo, Meno klienta : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Plagát

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.