Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Lampa

Schon

Lampa Svetelné zdroje tejto jedinečnej žiarovky sú umiestnené v strede celkového tvaru, takže osvetľujú mäkký a rovnomerný zdroj svetla. Svetelné povrchy sú oddeliteľné od hlavného telesa, takže jednoduchý tvar telesa so spodnými časťami plus úspora energie pri nízkej spotrebe elektrickej energie poskytuje ďalšiu funkciu. Ďalšou modernou vlastnosťou tohto jedinečného svetla je aj dotykové telo na zapnutie alebo vypnutie svetla. Výraz vedie k rozdielom v osvetlení a osvetlenie žiarovky bolo navrhnuté. Väčšina svetla z lámp tak, aby divák nevyužil svetlo, oslní. Krásne žiť.

Názov projektu : Schon, Meno dizajnérov : Mostafa Arvand, Meno klienta : Deco Light Group Co..

Schon Lampa

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.