Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Multifunkčná Taška

Collectote

Multifunkčná Taška Collectote je taška 3 v 1, ktorá vám umožní usporiadať všetko. Oddeľte svoju veľkú tašku s poslami a svoje náležitosti noste v menšej taške na cestovanie, návštevy múzeí, triedy, pracovné a obchodné výstavy. Taška je dostatočne veľká na uloženie viac ako 5 albumov veľkosti letter, vášho notebooku a nočných predmetov. V kolekcii Collectote je kožený držiak na karty a dve odnímateľné vaky rozlíšené farbou podšívky. Slúži v mnohých rôznych situáciách, napĺňajúc potreby všetkých druhov ľudí, od umelcov po vedúcich pracovníkov.

Názov projektu : Collectote, Meno dizajnérov : Yun Hsin Lee, Meno klienta : Collectors Club of New York.

Collectote Multifunkčná Taška

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.