Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kombinovaná Taška Na Zámok

The Colored Lock Bag

Kombinovaná Taška Na Zámok Zámok je farebný kombinovaný zámok. Ľudia môžu tašku otvoriť pomocou farebných zhôd, nielen čísel. Tieto módne doplnky sa používajú na tašky. Môžu sa vyrobiť rôzne vonkajšie vzory tašiek a ľudia ich môžu identifikovať pomocou farebnej kombinácie zámku. Používatelia si sami vytvárajú svoje farebné heslo, aby si prispôsobili jednotlivcov. Na dosiahnutie úspechu v tomto projekte sa použilo veľa metód výroby, napríklad červenanie vzduchu, ošetrenie kože, farebná vrstva atď. Priamym dizajnérom a producentom je Jiwon, Shin.

Názov projektu : The Colored Lock Bag, Meno dizajnérov : jiwon, Shin., Meno klienta : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Kombinovaná Taška Na Zámok

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.