Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Corporate Design

Vivifying Minimalism

Corporate Design Výstupom bolo vytvoriť moderný priestor, ktorý prispôsobuje terapie založené na pokrokových technológiách a zároveň ponúka klasické kúpeľné procedúry. Výsledným návrhom bolo vytvorenie dynamického priestoru, ktorý by vyžaroval strohosť vedeckých laboratórií a doplnil známe konotácie teplých klasických interiérov. Inšpiráciou pre pozemnú halu bola filozofia zenu a dyadická povaha vesmíru. Biely lavaplaster naznačuje klinický biely a vedecký dôvod, čokoládovo hnedá z klasických paletových tipov, ktoré predstavujú vkusné konotácie ľudských túžob.

Názov projektu : Vivifying Minimalism, Meno dizajnérov : Helen Brasinika, Meno klienta : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism Corporate Design

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.