Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kalendár

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendár Propagačný kalendár portálovej stránky goo (http://www.goo.ne.jp) je funkčný kalendár, ktorého hárok sa každý mesiac transformuje do vrecka, ktorá vám umožní uchovávať a spravovať svoje vizitky, poznámky a potvrdenky. , Témou je Red String, ktorá ukazuje väzbu medzi goo a jeho používateľmi. Oba konce vrecka sú v skutočnosti držané červenými očkami, ktoré sa stávajú vrcholom dizajnu. Kalendár v príjemne výraznej podobe, to je to pravé pre rok 2014.

Názov projektu : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Meno dizajnérov : Katsumi Tamura, Meno klienta : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Kalendár

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.