Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Jedálenský Stôl

Octopia

Jedálenský Stôl Octopia by ArteNemus je tabuľka založená na morfológii chobotnice. Dizajn je založený na centrálnom tele s elipsoidným tvarom. Z tohto centrálneho telesa vystupuje radiálne 8 organicky tvarovaných nôh a ramien. Sklenená doska zdôrazňuje vizuálny prístup k štruktúre stvorenia. Trojrozmerný vzhľad chobotnice je podčiarknutý kontrastom medzi farbou drevenej dyhy na povrchoch a farbou dreva hrán. Špičková kvalita chobotnice je zdôraznená použitím drevín výnimočnej kvality a vynikajúcim spracovaním.

Názov projektu : Octopia, Meno dizajnérov : Eckhard Beger, Meno klienta : ArteNemus.

Octopia Jedálenský Stôl

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.