Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
High-Tech Maloobchod

Cyfer

High-Tech Maloobchod Interiéry maloobchodných priestorov v budúcnosti, ako aj v súčasnosti, by mali byť navrhnuté tak, aby podporovali príjemný zážitok z nakupovania a prispôsobené typu predávaného produktu. Cyfer je hi-tech maloobchodný predajca navrhnutý pre QR kód. Interiérové a exteriérové prvky interiéru sa minimalisticky spájajú a vytvárajú hladko tečúce prostredie zdôrazňujúce silu produktu očakávanú v budúcnosti, zatiaľ čo vnímanie je neprerušené irelevantnými prekážkami, ktoré zvyšujú úroveň potešenia a zvyšujú túžbu interagovať s výrobkami.

Názov projektu : Cyfer, Meno dizajnérov : Dalia Sadany, Meno klienta : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer High-Tech Maloobchod

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.