Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Umývadlo

Spiral

Umývadlo Sladká voda je jedným z najcennejších prírodných zdrojov; Počuli sme príbehy a legendy, ktoré hady strážia cenné a cenné poklady. Preto sme sa inšpirovali hadom, ktorý sa omotal okolo kónického vodného bazénu, ktorý ho chráni. Ďalšou vlastnosťou je, že použitie rúk na otvorenie vodovodného kohútika nemusí byť pre každého na verejných miestach príjemné. V tomto dizajne sa pedál používa na otváranie a zatváranie kohútika stlačením nožného pedála.

Názov projektu : Spiral, Meno dizajnérov : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Meno klienta : AQ QALA BINALAR.

Spiral Umývadlo

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.