Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stolová Lampa

M.T.F. ( My True Friend)

Stolová Lampa Výnimočnosť svetelného zdroja MTF (My True Friend) vo forme psa spočíva v tom, že v prvom rade sa dá zmestiť takmer do akéhokoľvek interiéru, z veselej a teplej detskej izby a končí chladnou oficiálnou pracovnou kanceláriou. Po druhé, má jedinečnú kombináciu materiálov - drevo, plast, kov, sklo, ktoré vytvárajú štýl fúzie. Treťou jedinečnou vlastnosťou je, že nie všetky žiarovky môžu mať otočné rameno s 360 stupňami a voľne nakloniteľné z akéhokoľvek uhla. Naša lampa tiež poskytuje možnosť pevného upevnenia pomocou pohodlných ergonomických zámkov.

Názov projektu : M.T.F. ( My True Friend), Meno dizajnérov : Taras Zheltyshev, Meno klienta : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Stolová Lampa

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.