Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Jedná Sa O Nástennú Toaletu Wc Panvica

SEREL Purity

Jedná Sa O Nástennú Toaletu Wc Panvica Zatiaľ čo toaletná miska Čistota vstupuje do dominancie mäkkých prechodov, zanecháva v prostredí aj jednoduché a minimálne vánok. Nielenže ovplyvňuje jeho užívateľa estetikou, ale stretáva sa aj s čistotou a nevinnosťou a rešpektuje prírodu. Všeobecným prístupom v dizajne súpravy poťahov sedadiel pre ľahko demontovateľné súpravy toaletných sedadiel s blokovacím mechanizmom sú funkčné ovládacie tlačidlá, ktoré sa vkladajú do vnútornej časti súpravy poťahov. Tlačidlá, s ktorými užívateľ kontaktuje, sú umiestnené na miestach, ktoré sa najťažšie znečistia, čo poskytuje ďalšiu výhodu z hľadiska hygieny.

Názov projektu : SEREL Purity, Meno dizajnérov : SEREL Seramic Factory, Meno klienta : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Jedná Sa O Nástennú Toaletu Wc Panvica

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.