Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Papiernictvo Sada

Cubix

Papiernictvo Sada Kancelárske súpravy v tvare kocky vrátane škatule na kancelárske sponky, škatule na samolepky a držiaka pier. Hlavnou myšlienkou Cubixu je vytvoriť „organizovaný chaos“. Nikto nie je žiadnym tajomstvom, že poriadok na pracovisku je veľmi dôležitý. Mnohým ľuďom sa však páči takzvaný kreatívny neporiadok. Riešenie tohto malého rozporu bolo základom konceptu Cubixa. Vďaka pružnosti červených tyčiniek je možné do držiaka ceruziek v ľubovoľnom uhle vložiť takmer všetko, čo je roztrúsené po celom stole, od pier a ceruziek všetkých veľkostí až po papier a nálepky.

Názov projektu : Cubix, Meno dizajnérov : Alexander Zhukovsky, Meno klienta : SKB KONTUR.

Cubix Papiernictvo Sada

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.